Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη cross-play στο Wargroove

*
Το γεγονός ότι το Wargroove θα υποστηρίζει platform cross-play είναι σίγουρα μια ευχάριστη είδηση. Όπως ανακοίνωσε η Chucklefish, οι κάτοχοι PC, Nintendo Switch και Xbox One, θα μπορέσουν να απολαύσουν τις δυνατότητες του cross-play. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το PlayStation 4, κάτι που δεν προκαλεί την παραμικρή έκπληξη, δεδομένης της πολιτικής που ακολουθεί η Sony σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι κάτοχοι των υπόλοιπων συστημάτων, θα έχουν την ευκαιρία για matchmaking με ένα αρκετά μεγάλο σύνολο παικτών. Να σημειώσουμε ότι το Wargroove υποσηρίζει multiplayer με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών, είτε σε online είτε σε local επίπεδο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*